Продукти от категория - Спални чувалчета

Филтрирай
X

Размер

Цвят


Материя


  Спални чувалчета - 100% мериносова вълна - woolnat.bg

  Имате бебе, което непрекъснато се отвива, докато спи, изпотява се през нощта или често боледува? Представяме ви един продукт, изработен от естествени материи, който ще се погрижи за спокойствието и здравето на всяко дете. Детските спални чувалчета на Woolnat са изработени от 100% мериносова вълна или в комбинация от мерино и памук.

  Защо мериносова вълна

  Важно е да знаете, че мериносовата вълна - най-тънката и здрава вълна в света, има много предимства. Мериното е 100% естествен и възобновяем продукт. Благодарение на своите антибактериални и хипоалергенни свойства е подходящ и за най-чувствителната кожа. Мериносовата вълна е по-мека и по-гъвкава от другата вълна. Въпреки че имаме спални чувалчета за момчета и спални чувалчета за момичета, можете да изберете този, който е подходящ за вашите нужди от нашите летни спални чували, зимни спални чували и 4 сезонни модели спални чували.

  Продукт, който ще ползвате достатъчно дълго

  Спалните чувалчета на Woolnat са широки и дълги, за продължителна употреба и за комфортен сън на вашето дете. Моля, не купувайте размер, по-голям от възрастта на детето. Можете да изберете правилния размер, като разгледате таблицата с размери към всеки продукт.