За woolnat.bg

Вярваме в силата на природата

Ние, в Woolnat вярваме в силата на природа. Затова най-важната ни цел е да ви предложим продукти от 100% естествени материи. 

Брандът Woolnat се формира в резултат на желанието ни да трансформираме висококачествените производствени и дизайнерски знания, които сме натрупали в работата си за чуждестранни марки в продължение на 30 години. Woolnat е създаден с мисъл за бъдещето на планетата и с грижа за нас и нашите деца.

Ние създаваме дрехи от мериносова вълна с уникално качество. Вграждаме естествените нишки в изчистени дизайни, за да гарантираме дълъг живот и устойчивост на продуктите си. 

Купуваме суровината за нашите артикули от Австралия, където се отглежда най-качествената и най-добрата мериносова вълна в света. Тя се преработва, преде и багри с еко багрила в Италия. Целият последващ производствен етап по шиене на продуктите на  Woolnat се извършва в модерна фабрика в Истанбул, Турция.

Нашата визия

Вярваме, че с продукцията, която създаваме, ще увеличим дела на индустрията, произвеждаща дрехи от естествени материи и по този начин ще дадем своя дял за по-устойчива околната среда.

Нашата мисия

Да накараме повече хора да заменят синтетичните дрехи с естествени материи. От векове природата е давала верните решения на хората. Вярваме, че заедно можем да създадем по-здравословно и устойчиво бъдеще за нас и за планетата.

Чрез сайта woolnat.bg висококачествените продукти на бранда Woolnat са достъпни и в България. 

Вярваме в силата на природата