Продукти от категория - Деца

Филтрирай
X

Размер

Цвят


Материя


Детски дрехи от мериносова вълна - най-добрият избор за вашето дете

Дрехите за деца, изработени от мериносова вълна или в комбинация от мерино и памук, са най-добрия избор за вашето дете. Няма по-добър продукт за нежната детска кожа от естествените материи.

Никоя изкуствено създадена технологична тъкан не може да осигури на вашето дете комфорта, който идва от ествената материя на мериносовата вълна. Нашите модели от 100% мериносова вълна не задържат пот, не се замърсяват лесно и осигуряват естествена UV защита.

Защо мериносова вълна

Важно е да знаете, че мериносовата вълна - най-тънката и здрава вълна в света, има много предимства.  Мериното е 100% естествен и възобновяем продукт. Благодарение на своите антибактериални и хипоалергенни свойства е подходящ и за най-чувствителната кожа. Мериносовата вълна е по-мека и по-гъвкава от другата вълна.

Употреба 4 сезона

Заради естествените свойства на мериносовата вълна да държи хладно през лятото и топло през зимата, всички детски дрехи могат да се носят целогодишно. Асортиментът от детски  дрехи на Woolnat включва комплекти детски пижами, детски тениски, детски бодита, детски потници, детски тениски.