Спелен чувал от мерино 4 сезона 1/1

Спелен чувал от мерино 4 сезона

195.00 лв. с ДДС Woolnat
Цвят: Жълт
Материя: Мериносова вълна
Размер: Спални чувалчета

-
+
Продуктов код: WNC21025
  • Безплатна доставка
  • 100% естествена материя
  • С грижа за теб и околната среда

Спален чувал от мериносова вълна, който може да се носи 4 сезона.

Добавихме към един от най-търсените ни модели еднослоен спален чувал дълги ръкави. В съответствие с изискванията направихме ципа да се отваря отдолу. Той е на пълно скрит за повече сигурност. Добавихме по-дълги маншети на глезените, които могат да се сгъват при по-малките деца. Така, при желание, крачетата им ще останат прибрани в спалния чувал. Удължихме още малко и дължината на ръкава.

Спалните чували Woolnat са проектирани да следват променящите се нужди на вашето дете. Те са със широка кройка и позволяват свобода на движение. Спалните чувалчета са безопасни и удобни както по време на сън, така и извън леглото.

Този спален чувал е ушит от 100% естествена, възобновяема мериносова вълна. Спалните чували от мериносова вълна могат да се носят целогодишно, без да е необходимо да купувате различни модели за всеки сезон. Идеален за целогодишна употреба при стайна температура между 18 и 26°C.

Спалните чували напълно заменят одеялото. Проблемът със завиването и отвиването през нощта е напълно елиминиран. Те са безопасни, тъй като неправилното покриване на бебето може да причини синдром на внезапна детска смърт по време на сън. Един и същи продукт може да се използва с години, благодарение на нашия удобен дизайн. Тъй като е снабден с „крачета“ децата могат да използват гащеризона не само през нощта, докато спят, а и през деня, по време на игра.

Материята на спалните чувалчета на Woolnat е мека и нежна на допир, не предизвиква дразнене на нежната детска кожа. Мериното, за разлика от памука и някои синтетични материи, не запарва, а позволява на тялото да диша. С чувалче от мерино на вашето дете никога няма да му е прекалено студено или прекалено топло. То осигурява комфортен сън, така важен за ранното детско развитие.

Благодарение на естествените си антибактериални свойства спалното чувалче от мериносова вълна е подходящо и за най-чувствителната кожа, при алергии, екземи и др. Доказано е, че има терапевтичен ефект при кожни заболявания.

 

Тегло на тъканта: Мериносова вълна: 250 гр/м²

Структура на тъканта: 100% мериносова вълна

Слой: единичен

Употреба: всеки ден 4 сезона

Характеристики: Устойчива на пот и миризми материя, трудно запалима, естествена, устойчива и биоразградима

Грижа за продукта: Пере се в пералня на 30 градуса на програма за вълна. Използвайте течен перилен препарат. Никога не използвайте омекотител. Суши се чрез полагане или окачване. Никога не сушете в сушилня. Гладете на максимум 110°C настройка за вълна.

Размерна таблица

размер 1-2г 3-4г 5-6г 7-8г
Височина (см) 80-100 см 100-120 см 120-140 см 140-160 см

Продукти, които може да Ви харесат

Категории

Всички дрехи и аксесоари на woolnat са висококачествени и 100% изработени от естествени материали.